ESPA

Ανακοινώσεις

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2018

28/02/2019
Ανακοινώσεις >>

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 2018

Είμαστε στις αρχές του 2019 και με την ευκαιρία να Ευχηθώ σε όσους διαβάσουν το παρόντα Απολογισμό και σε όλους τους Δημότες, Καλή Χρονιά με Υγεία και φυσικά λιγότερες καταστροφές για τον Δήμο μας, την Ελλάδα και όλο τον Πλανήτη.

Η προστασία της ανθρώπινης ζωής, της υγείας και της περιουσίας των πολιτών αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες κάθε Δήμου στο πλαίσιο της κοινωνικής του αποστολής, αλλά και υποχρέωσή του ως έναν από τους κύριους Φορείς Πολιτικής Προστασίας.

Στα πλαίσια των καθηκόντων της η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, με την επιμέλεια του Τμήματος Σχεδιασμού & Πρόληψης, ενημερώνει με το παρόν “Απολογισμό”, τις Πολιτικές Αρχές, τις Υπηρεσίες, τους αρμόδιους Φορείς αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, για τις  δραστηριότητες τις ενέργειές της που έγιναν το έτος 2018.

Η σύνταξη του παρόντος Απολογισμού σε καμία περίπτωση δεν δηλώνει αυταρέσκεια για το έργο που έχει παραχθεί, αλλά δέσμευση για ακόμη πιο αποτελεσματικές δράσεις και ενέργειες που θα προστατεύσουν την ζωή, την υγεία και την περιουσία των πολιτών μας.

Είναι σίγουρο ότι θα μπορούσαμε περισσότερα. Η μέχρι σήμερα εξαετής εμπειρία μας, μας εξασφαλίζει να ισχυριστούμε με βεβαιότητα ότι το 2019 θα βελτιωθούμε περισσότερο με πλουσιότερη και αποτελεσματικότερη δράση και με μεγαλύτερη συμμετοχή στελεχών του Δήμου και των Δημοτών.

Στα πλαίσια αυτά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε κριτική και προτάσεις από όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς, αλλά και τους Πολίτες για βελτίωσή μας.

Με την ευκαιρία Ευχαριστώ Θερμά τα Στελέχη της Υπηρεσίας μας και του Δήμου για την συμμετοχή τους στο έργο που παρουσιάζεται συνοπτικά στον παρόντα Απολογισμό.

 

 

Αργοστόλι, Ιανουάριος 2019

 

 

Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας

 

 

 

 

 

 

 

 

Χαράλαμπος Τουμάσης

 

 

Πολιτικός Μηχανικός

 

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς