ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Αυλαία σήμερα για το SeaNema Open Air Film Festival!

11/08/2016
Νέα - Δελτία Τύπου >>

 

Λίγες ώρες μετά την ασύλληπτη επιτυχία της μεταμεσονύκτιας προβολής του Suntan, στο υπαίθριο γκαράζ του Ferry Boat «ΒΑΣΟΣ Κ.», έφτασε η στιγμή για την αυλαία του φετινού SeaNema Open Air Film Festival. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ ολοκληρώνεται απόψε, Πέμπτη 11 Αυγούστου,  με προβολές και παράλληλες δράσεις σε Αργοστόλι και Ληξούρι.

Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του φεστιβάλ, από τις 21:30 μέχρι τις 23:30, θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας Γνήσιο Αντίγραφο (2010), αφιερωμένη στη μνήμη του Ιρανού σκηνοθέτη Αμπάς Κιαροστάμι, στο μοναδικής ομορφιάς Κτήμα Χαριτάτου, στο Ληξούρι.

Στον Πλατύ Γιαλό, όπως πάντα στις 21.30, θα προβληθεί η ξεκαρδιστική κωμωδία Η Ολοκαίνουργια  Καινή Διαθήκη (2015) του Ζάκο Βαν Ντορμέλ και οι  τελευταίες ταινίες μικρού μήκους, του Εθνικού μας Διαγωνιστικού Τμήματος, Woman του Κωνσταντίνου Χαλιάσα και Χωρίς Γάλα του Θοδωρή Βουρνά (παρουσία σκηνοθετών).

Μετά το τέλος των προβολών, θα ακολουθήσει η Τελετή Λήξης όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων του Εθνικού Διαγωνιστικού Τμήματος ταινιών μικρού μήκους του SeaNema Open Air Film Festival!

Παράλληλα, και πάλι στις 21.30, στα Λέπεδα θα προβληθεί η βραβευμένη με Χρυσή Κάμερα στις Κάννες και το Μεγάλο βραβείο στο Sundance ταινία Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου (2012) του Μπεν Ζάιτλιν.

Όλες οι ταινίες θα προβληθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με το μεγάλο closing party στο Bees Knees στο Αργοστόλι με τους Χρήστο Σωτηρόπουλο και Λεωνίδα Γεράνιο που θα συνοδεύσουν με υπέροχες μουσικές επιλογές το κλείσιμο του φεστιβάλ!

Σας περιμένουμε όλους στην τελευταία μέρα του SeaNema Open Air Film Festival για να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι!

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς