ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 31-10-2011

31/10/2011
Νέα - Δελτία Τύπου >>

Το απόγευμα του Σαββάτου, 29 Οκτωβρίου 2011, στην κατάμεστη, Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Θεάτρου «Κέφαλος», γράφτηκε μία ξεχωριστά ποιοτική σελίδα στο Βιβλίο του Πολιτισμού του Δήμου Κεφαλλονιάς.

 

  Η μικτή Χορωδία Αθηνών «Μουσικά Ηχοχρώματα» με την συμμετοχή των Λυρικών Καλλιτεχνών : κ.κ. Δ.Σιγαλού, Κ.Τσαγγαράτου, Ε.Σταμίδου και Ε.Πλάκα , στο πιάνο τους : κ.κ. Σ.Πατεράκη και Μ.Ρουφογάλη και με Καλλιτεχνική Διεύθυνση και Διεύθυνση Χορωδίας τον κ. Δ.Μουζάκη, παρουσίασε ένα πλούσιο ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα , που κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες, γεγονός που επιβεβαιώθηκε με τα παρατεταμένα χειροκροτήματα και την έκκληση του κοινού για επανάληψη της Συναυλίας.

 

Η σπουδαία αυτή Καλλιτεχνική Εκδήλωσε είχε την τιμή να τελεί υπό την Αιγίδα της UNESCO Kefalonia & Ithaca, και του Δήμου Κεφαλλονιάς και την Οργανωτική Επιμέλεια είχε η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ..

 

Την Συναυλία , η οποία ήταν ελεύθερη στο κοινό, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιότατος π.Ιωάννης Μεσολωράς, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.Ε.Κεκάτος και Ν.Παπαδάτος, ο Πρόεδρος των Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων κ.Ν.Μαραβέγιας, τα Μέλη της Χορωδίας Αργοστολίου, Προσωπικότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.

 

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ.Αγγελος Κωνσταντάκης και την παρουσίαση έκανε η κ.Ε.Μουστάκη.

Η «Βραδιά Οπερέτας» αναπτύχθηκε επιτυχώς σε δύο Μέρη, με Σολιστικό Ενδιάμεσο, και κατάφερε να συμπαρασύρει τραγουδιστικά το κοινό, το οποίο συνόδευε σχεδόν όλες τις διάσημες διαχρονικές μελωδίες.

 

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, ευχαριστεί θερμά όλους όσους στήριξαν την Εκδήλωση και ιδιαιτέρως την Σοπράνο κ.Κ.Τσαγγαράτου και την ευγενική Οικογένεια των Χορηγών.


 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς