ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Διεθνής Προβολή της Κεφαλονιάς στην WTM-2016, στο Λονδίνο

15/11/2016
Νέα - Δελτία Τύπου >>

Με την συμμετοχή της Κεφαλονιάς, μέσω του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM-2016, στο Λονδίνο, που πραγματοποιήθηκε από 7 έως και 9 Νοεμβρίου επιτεύχθηκε μια εξαιρετική προβολή του Νησιού τόσο σε Τουριστικό όσο και Πολιτιστικό επίπεδο στις διεθνείς Ταξιδιωτικές Αγορές.

Στο καλαίσθητο και σε στρατηγικό σημείο, Εκθεσιακό Περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, δόθηκε η δυνατότητα  να μοιραστεί πλούσιο έντυπο υλικό σχετικά με τις φυσικές ομορφιές , την πλούσια ιστορία και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται με επιτυχία στο Νησί.

Πλούσια η συμμετοχή Παραγόντων , Στελεχών, Επιχειρηματιών και Μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς, συνέβαλλαν όλοι τα μέγιστα στην ολοκληρωμένη και πολύπλευρη προβολή του Νησιού. με έμφαση στην διάδοση του νέου site τουριστικής προβολής www.kefaloniaisland.org .

Επαφές με ειδικούς, συνεντεύξεις σε διεθνή Ταξιδιωτικά ΜΜΕ και συνεργασία με θεσμικούς Παράγοντες και Μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Επτανήσων αλλά και κορυφαίων Στελεχών του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, ισχυροποίησαν το ταξιδιωτικό profile της Κεφαλονιάς, που την φετινή χρονιά σημείωσε εξαιρετική πρόοδο στους δείκτες Τουριστικής Ανάπτυξης.

Τέλος ο κ.Κεκάτος, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, ευχαριστεί θερμά  τον Α/Περιφερειάρχη Τουρισμού Ιονίων Νήσων κ.Σπύρο Γαλιατσάτο και τους Συνεργάτες του για την εγκάρδια φιλοξενία και την άριστη συνεργασία.

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς