ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Διοικητική παραλαβή για χρήση του έργου «1ο & 2ο Λύκεια Αργ/λίου

05/07/2016
Νέα - Δελτία Τύπου >>

Αργοστόλι  05/ 07/2016

Με μεγάλη χαρά ο Δήμος Κεφαλονιάς, εκπροσωπούμενος από τον Αναπληρωτή Δημάρχου και υπεύθυνο τεχνικών έργων, κ. Διονύση Λυκούδη, παρέλαβε σήμερα, 05 Ιουλίου 2016, το έργο «1ο & 2ο 12/θέσια Λύκεια στο Αργοστόλι Νομού Κεφαλληνίας».

Το πρωτόκολλο διοικητικής παραλαβής για χρήση υπέγραψαν ο εκπρόσωπος του αναδόχου «Κ/Ξ ΕΛΕΡΓΟ Α.Ε. , ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ Α.Ε.», η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κατασκευών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών κα Ευσταθία Κανελλοπούλου, οι επιβλέποντες του έργου κ.κ. Θεόδωρος Χρ. Ηλιόπουλος και Βασίλης Παπαδήμας, ο Αναπληρωτής Δημάρχου και υπεύθυνος τεχνικών έργων κ. Διονύσης Λυκούδης, καθώς και οι διευθυντές των 1ου και 2ου Λυκείων Αργοστολίου κ.κ. Γεράσιμος Μπούρης και Ιωάννης Κοσμάτος, αντίστοιχα.

Παρόντες στην ξενάγηση που έγινε στους χώρους του συγκροτήματος ήταν, εκτός από εκπαιδευτικούς και δημοτικούς συμβούλους, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας και ο τέως Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής. Αμφότεροι έκαναν δηλώσεις ικανοποίησης για την ολοκλήρωση του έργου, ειδικά δε ο κ. Δρακουλόγκωνας δεσμεύτηκε για την δημιουργία ενός νέου σχολείου στην Παλική.

Ευχαριστίες προς την κατασκευαστική εταιρεία και όλους όσοι συνέβαλαν στην περαίωση του έργου εξέφρασε και ο κ. Διονύσης Λυκούδης, εστιάζοντας στις νέες γενιές που θα καρπωθούν τα οφέλη από την λειτουργία των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του σχολείου. Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Κεφαλονιάς θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν, ώστε να λειτουργήσει το σχολείο αυτό με ένα μοντέλο διαχείρισης που θα εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα, την συντήρηση και την διαχρονικότητά του.

 

 

 

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς