ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στα «Ποσειδώνια 2016»

07/06/2016
Νέα - Δελτία Τύπου >>

Το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Γεώργιο Τζωρτζάτο, θα εκπροσωπήσει στα «Ποσειδώνια – 2016», που πραγματοποιούνται στο Metropolitan Expo, ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

Η σημαντικότερη Ναυτιλιακή Εκδήλωση της Χώρας μας και μία εκ των πιο επιτυχημένων διεθνώς, τυγχάνει της τιμής να τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Δήμου Πειραιά, του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου, της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.

Ο κ.Κεκάτος θα έχει συναντήσεις εργασίας με την Εταιρεία Συμβούλων Τουρισμού Κρουαζιέρας CTM, με την οποία η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου συνεργάζεται από πενταετίας σε όλες τις Seatrade σε Η.Π.Α. και Ευρώπη,όπως και με άλλους Παράγοντες του Ναυτιλιακού και Ταξιδιωτικού χώρου, αλλά και με Στελέχη των Αεροπορικών Εταιρειών Lufthansa, Turkish Airlines, China Southern Airlines και Aegean Airlines, που συμμετέχουν επισήμως στα «Ποσειδώνια».

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς