ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Δήμο Braila -Ρουμανία

12/08/2016
Νέα - Δελτία Τύπου >>

 

Στα πλαίσια της Αδελφοποίησης του Αργοστολίου με την Braila , στη Ρουμανία, ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, συμμετέχει με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις Επίσημες Εκδηλώσεις Πολιτισμού του Δήμου της Braila.

Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας τους ισχυρούς ιστορικούς πολιτιστικούς δεσμούς της Κεφαλονιάς με την Ρουμανία, ο κ.Κεκάτος, συνεχίζοντας την εξαιρετική εργασία της κ.Εύης Λειβαδά – Ντούκα, θα έχει επαφές με την Δημοτική Αρχή, το Εμπορικό Επιμελητήριο και παράγοντες του Πολιτισμού και του Τουρισμού.

Σημαντικοί Κεφαλλήνες, έχουν διακριθεί στους χώρους του Εμπορίου , των Γραμμάτων και των Τεχνών κατά τον προηγούμενο αιώνα στην Ρουμανία και ιδιαίτερα στην Braila, αφήνοντας με τις δραστηριότητες και τις ευεργεσίες τους, ισχυρό το αποτύπωμα του Ελληνισμού στην Ρουμανία.

Επίσημοι Παράγοντες της Ρουμανίας έχουν επισκεφθεί την Κεφαλονιά κατά το πρόσφατο παρελθόν και θεσμικά ανταποκρίνεται το Νησί μας στην περαιτέρω διεύρυνση της σημαντικής για όλους συνεργασία.  

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς