ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΑΔΙΑΘΕΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ – ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ - ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΩΝ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ ΕΤΟΥΣ 2020

04/09/2020
Νέα - Δελτία Τύπου >>

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Νομός Κεφαλληνίας

Δήμος ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Διεύθυνση: Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών

Ταχ. Δ/νση: 21ης Μαϊου Αργοστόλι 28100 Τηλ. 26713-61000 fax:26713-61029 e-mail:d.argostoliou@kep.gov.gr

 

ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΑΔΙΑΘΕΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ – ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ - ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΩΝ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ ΕΤΟΥΣ 2020

 

              Καλούνται όσοι υπέβαλλαν Αίτηση Συμμετοχής στο πρόγραμμα Παροχής Δελτίων Κοινωνικού-Ιαματικού-Εκδρομικού Τουρισμού και δελτίων Θεάματος από Ο.Γ.Α και ανεξάρτητα αν έχουν κληρωθεί ή όχι να προσέλθουν στα Κ.Ε.Π επιλογής τους, προκειμένου να τους χορηγηθούν τα Δελτία.

              Επισημαίνουμε ότι από Δευτέρα  07/09/2020, τυχόν αδιάθετα δελτία, θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής για τα ανωτέρω προγράμματα και δεν κληρώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων και των κληρωθέντων που δεν παρέλαβαν τα δελτία τους μέχρι 31/08/2020.

              Οι κληρωθέντες δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν βιβλίων δεν λαμβάνουν δελτία αγοράς βιβλίων από τα ΚΕΠ, αλλά πρέπει να προσέλθουν μέχρι και 30/09/2020 στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους για να παραλάβουν τα βιβλία τους. Μετά την 5/10/2020 τυχόν αδιάθετα βιβλία, θα διανέμονται με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα συμβεβλημένα με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους, σε δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1.      Δελτίο ταυτότητας

2.      Αντίγραφο αίτησης συμμετοχής τους στο πρόγραμμα

3.      Επιβεβαίωση κράτησης (voucher) για κοινωνικό-ιαματικό τουρισμό, από συμβεβλημένο με τον Ο.Γ.Α τουριστικό κατάλυμα.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς