ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Επίσκεψη Δημάρχου στη Δημοτική Ενότητα Ομαλών την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

04/04/2022
Νέα - Δελτία Τύπου >>

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                 

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ        

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ                                  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ              

Πλατεία Βαλλιάνου

28100, Αργοστόλι                                                                  

Τηλ: 2671360160

e-mail: dimarxos_argostoliou@kefallonia.gov.gr

Αργοστόλι, 01-04-2022

 

Επίσκεψη Δημάρχου στη Δημοτική Ενότητα Ομαλών

               Την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Ομαλών.

               Η επίσκεψη ξεκίνησε από το Κοινοτικό Κατάστημα όπου τον υποδέχθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σπυρίδων Ματιάτος. Εκεί αφού ενημερώθηκε από την δημοτική υπάλληλο Μαρίκα Τζάκη, συντόνισε τις υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να πραγματοποιηθεί  ορθή  καταγραφή των ακινήτων της Δ.Ε. στο Κτηματολόγιο και να υποβληθούν έγκαιρα ενστάσεις επί των Δασικών Χαρτών.

               Εν συνεχεία σε επικοινωνία με τον εργολάβο του έργου της «Αγροτικής Οδοποιίας» Λάμπρο Σπυράτο, συμφωνήθηκε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η  κατασκευή του αγροτικού δρόμου στην περιοχή Φαγιά (μήκος 1.781 μέτρα). Ένα έργο που πρόκειται να βοηθήσει σημαντικά τον πρωτογενή τομέα εξασφαλίζοντας εύκολη και ασφαλή προσπελασιμότητα στις αγροτικές περιοχές σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

               Επίσης ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Δευτέρα, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου πρόκειται να εγκρίνει τη μελέτη του έργου «Ηλεκτροφωτισμός Κοινόχρηστων Χώρων Ομαλών», προϋπολογισμού 43.000,00 €  που αφορά τον ηλεκτροφωτισμό της περιοχής 40 Πηγάδια. Άμεσα το έργο αυτό πρόκειται  να έχει ανάδοχο και να ολοκληρωθεί, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και συμβάλλοντας στην ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής.

               Τέλος ο Δήμαρχος μετέβη στο νεκροταφείο των Φραγκάτων  καθώς και στο χώρο που πραγματοποιούνται οι εργασίες του έργου «Αξιοποίηση υφιστάμενης γεώτρησης στη Θέση Λάμπη».

Αναχωρώντας ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών και ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο και  το Τοπικό Συμβούλιο για την προσπάθεια που καταβάλλουν προκειμένου τα Ομαλά να διατηρούν την καλή τους εικόνα στην καθαριότητα και στον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων χώρων.

Από το Γραφείο Δημάρχου

 

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς