ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ: Η Χορωδία & Μαντολινάτα Λειβαθούς της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Ευχαριστήριο

18/01/2018
Νέα - Δελτία Τύπου >>

Αργοστόλι  17/1/2018

 

        ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

         ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  -

         Λεωφόρος Βεργωτή 16, Αργοστόλι

         Τηλ.26710.25600  Fax.267100.22847                                                                                        

         Ε-mail:argostolitheatre@yahoo.gr                                                                           

      Ιστοσελίδα: www.kedike.gr                                                                                                                     

ΠΡΟΣ: MME

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ: Η Χορωδία & Μαντολινάτα Λειβαθούς της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Ευχαριστήριο

 

Οι Χορωδίες του Ιονίου συμμετείχαν σε μια μαγευτική συναυλία Επτανησιακής μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τίτλο «Τα Επτάνησα πάντα Τραγουδούν».

Η Κεφαλονιά εκπροσωπήθηκε επάξια από τη Μικτή Χορωδία & Μαντολινάτα Λειβαθούς της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Βασίλη Καλογηρά με συνοδεία στο πιάνο της κ. Τζουλιέτας Μωραϊτη.

Ευχαριστούμε θερμά:

-        Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, που υποστήριξε τη συναυλία στα πλαίσια του πετυχημένου προγράμματος ΓΕΦΥΡΕΣ.

-        Τον Περιφερειάρχη κ. Θόδωρο Γαλιατσάτο που έδωσε τη δυνατότητα στη Χορωδία μας να συμμετέχει σε αυτή τη σπουδαία εκδήλωση.

-        Το μαέστρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ. Βασίλη Καλογηρά για την άψογη εκπροσώπηση της Κεφαλλονίτικης καντάδας, που φάνηκε στο ενθουσιώδες παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

-        Όλους τους Κεφαλλονίτες χορωδούς Αλεξάνδρα Δημάτου, Ειρήνη Σκλάβου, Μαριγώ Σταματελάτου, Χαρίκλεια Τσάση, Ηλιάννα Αυγουστάτου, Σία Λαδά, Μαίρη Νταντάμη, Αρετή Μενάγια, Ευτυχία Παπαδάτου, Μαρία Καλογηρά, Μαρία Χριστοφοράτου, Μαρίνα Μασσάδο, Παναγής Στεφανάτος, Νίκος Κόμητας, Σπύρος Αυγουστάτος, Μενέλαος Σωτηρόπουλος, Γιώργος Νταντάμης, Χρήστος Πιεράτος, Σπύρος Σκλάβος, Γεράσιμος Βινιέρης, Νίκος Δρακάτος, Γεράσιμος Παγουλάτος, Γεράσιμος Σιμάτος, Γεράσιμος Αυγουστάτος, Γιώργος Μαυρογιάννης, Αλέξανδρος Λούτας, Παναγής Σιμάτος, Πάνος Πασλής, Σπύρος Πολλάτος, Μάριος Κρούσσος, Σπύρος Σταμένης, Γεράσιμος Βερονίκης.

-        Τους Κεφαλλονίτες μουσικούς και μαέστρους που συμμετείχαν, κ. Πιέρρο Γεωργάτο, Βασίλη Παναγή, Γρηγόρη Βαγγελάτο, Χαρά Σπυράτου, Δημήτρη Καμπίτση, Ειρήνη Στεφάτου, Γεράσιμο Γεωργόπουλο, Παναγή Σκλάβο, Σπύρο Μαρούλη, Ειρήνη Μαυρογιάννη, Κώστα Φραντζή, Γιάννη Δάφνο, Άκη Αντωνίου, Διονύση Γαρμπή.

-        Τις τοπικές αρχές που τίμησαν με την παρουσία τους τη συναυλία, τη Βουλευτή κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, τον Αντιδήμαρχο Λειβαθούς και μέλος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ. Ηλία Κουρκουμέλη και τον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ. Άγγελο Κωνσταντάκη, που προλόγισε τη χορωδία μας.

-        Όλους τους Κεφαλλονίτες της Αθήνας που αγκάλιασαν την συναυλία και ενίσχυσαν με την παρουσία τους και το χειροκρότημά τους τη χορωδία μας.

Όσοι παραβρέθηκαν σ’ αυτό το μελωδικό ταξίδι ένιωσαν ότι οι καντάδες, οι άριες οι αρέκιες, ο ήχος του μαντολίνου και οι φιλαρμονικές, είναι μια παράδοση που διατηρείται ολοζώντανη και ενταγμένη στην καθημερινότητα των κατοίκων του Ιονίου.

Αξίζει να ενισχύουμε τις χορωδίες και τις φιλαρμονικές μας και να επιδιώκουμε τέτοιες πολιτιστικές εμφανίσεις εντός και εκτός του νησιού μας, γιατί έτσι ενισχύουμε τον αυθεντικό μουσικό πολιτισμό των Επτανήσων και δίνουμε την χαρά της συμμετοχής και παρότρυνση σε όσους αγαπούν και υπηρετούν τον πολιτισμό!  

                                                                                                                   

                                                                                                           Από το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

 

Δείτε το VIDEO

 

 

 

 

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς