ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Κ.Ε.Π ΕΩΣ ΚΑΙ 30.11.2020

11/11/2020
Νέα - Δελτία Τύπου >>

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Νομός Κεφαλληνίας

Δήμος Αργοστολίου

Διεύθυνση: Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών      

Ταχ. Δ/νση: 21ης Μαΐου Αργοστόλι 28100 Τηλ.: 26713 - 61000 fax: 26713 - 61029

e-maill: d.argostoliou@kep.gov.gr                  

 

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Κ.Ε.Π ΕΩΣ ΚΑΙ 30.11.2020

 

Στα πλαίσια της αποφυγής διάδοσης και διασποράς του κορωνοϊού, ενημερώνουμε ότι,  η  εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού. Ο καθορισμός του ραντεβού γίνεται τηλεφωνικά. Η εξυπηρέτηση επειγόντων περιπτώσεων μπορεί να γίνει και χωρίς ραντεβού, εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν, πχ. απουσία ραντεβού, τήρηση  αποστάσεων κλπ, προκειμένου να μην υπάρχει  συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας.

 

Κατά την προσέλευση πολιτών στα Κ.Ε.Π η  χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο για τους πολίτες όσο και για τους υπαλλήλους. Επίσης είναι υποχρεωτική η τήρηση των αποστάσεων κατ΄ελάχιστο 1,5 μ. μεταξύ υπαλλήλων και πολιτών αλλά και μεταξύ των υπαλλήλων.

 

Επίσης οι υπάλληλοι των ΚΕΠ διεκπεραιώνουν αιτήματα κατοίκων του Δήμου σε συνεργασία με τις υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής, για άτομα που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν, κατά δήλωσή τους, να εξυπηρετηθούν, καθώς και αιτήματα  των οικονομικά αδύνατων κατοίκων του δήμου που  δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν κατά δήλωσή τους.

 

Οι πολίτες μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Εθνικής Πύλης Ερμής  www.ermis.gov.gr μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις για υπηρεσίες της Δημόσιας Διοίκησης, παραλαμβάνοντας το αποτέλεσμα (πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κλπ.) είτε από την ηλεκτρονική τους θυρίδα, είτε από το ΚΕΠ που δηλώνουν κατά την υποβολή της αίτησης (μετά από ραντεβού).

Στην ιστοσελίδα του Δήμου μας  http://www.kefallonia.gov.gr έχουν ήδη αναρτηθεί εικονίδια που οδηγούν σε σύνδεση α) με τα ΚΕΠ της Χώρας http://www.kep.gov.gr ,  β) με την Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης «ΕΡΜΗΣ» www.ermis.gov.gr  και γ) με το myKEPlive (Eξυπηρέτηση με τηλεδιάσκεψη).

 

Επισημαίνουμε ότι μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης www.gov.gr παρέχεται ηλεκτρονικά η δυνατότητα έκδοσης υπεύθυνης δήλωσης και εξουσιοδότησης, πιστοποιητικών γέννησης, οικογενειακής κατάστασης , εγγυτέρων και ληξιαρχικών πράξεων.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ & ΕΜΑΙΛ Κ.Ε.Π  Δήμου Αργοστολίου:

ΚΕΠ 0428 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 26713 - 61000 - email: d.argostoliou@kep.gov.gr

ΚΕΠ 0429 ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ 26713 - 61737- email: d.leivathous@kep.gov.gr

ΚΕΠ 0550 ΕΛΕΙΟΥ ΠΡΟΝΝΩΝ 26713 – 61630 – email: d.eleioupronon@kep.gov.gr

ΚΕΠ 0935 ΟΜΑΛΩΝ 26710 – 86078 – email: k.omalon@kep.gov.gr

 

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς