ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος υποδέχθηκε στο γραφείο του, την Πρέσβη του Μαυροβουνίου κα Άνα Βουκαντίνοβιτς και τον Γενικό Διευθυντή της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών κ. Παύλο Ευθυμίου

13/08/2020
Νέα - Δελτία Τύπου >>

                                                                               

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Γραφείο Δημάρχου

Πλ. Βαλλιάνου

28100 Αργοστόλι

Τηλ. 2671360160

Fax: 2671022572

Email: dimarxos_argostoliou@argostoli.gov.gr

 

 

 

 

 

ΑργοσΑργοστόλι, 13-08-2020

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου, ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος υποδέχθηκε  στο γραφείο του την Πρέσβη του Μαυροβουνίου κα Άνα Βουκαντίνοβιτς και τον Γενικό Διευθυντή της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών κ. Παύλο Ευθυμίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν η Μαρίνα Βεργωτή, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου μας και ο Σταύρος Κορκός, Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης, Πολιτισμού & Παιδείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας του Δήμου μας και αντίστοιχων φορέων του Μαυροβούνιου. Ειδικότερα συζητήθηκαν συνεργασίες και πιθανές συνέργειες στους εξής τομείς.

·       Ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου και αντίστοιχων οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης στο Μαυροβούνιο.

·       Δημιουργία  διαύλων-επαφών μεταξύ διαφόρων παραγωγικών φορέων των δύο περιοχών και ωρίμανση των συνθηκών για πιθανές συνεργασίες.

·       Διασύνδεση  πολιτιστικών και αθλητικών συλλογών και συμμετοχή σε πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα.

·       Συνεργασία στον τουρισμό – Διοργάνωση τουριστικών εκδηλώσεων (εκθέσεων, roadshows, κτλ) – Αναζήτηση κοινών πολιτικών για μια ενιαία στρατηγική προβολής του θαλάσσιου τουρισμού στην Αδριατική και το Ιόνιο.

·       Αναζήτηση υποστηρικτικών χρηματοδοτικών εργαλείων.  

Ήταν μια αρχική συζήτηση γνωριμίας και εξέτασης του ενδιαφέροντος συνεργασίας. Θα ακολουθήσουν περαιτέρω επαφές προκειμένου να μετουσιωθεί η παραπάνω γνωριμία σε μια εποικοδομητική συνεργασία.

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

 

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς