ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος υποδέχθηκε στο γραφείο του το Γενικό Γραμματέα της ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ Κωνσταντίνο Σιάχο και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑΜΕΑ και Προπονητή της Ομάδας ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς Χρόνη Πολίτση

19/08/2020
Νέα - Δελτία Τύπου >>

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Γραφείο Δημάρχου

Πλ. Βαλλιάνου

28100 Αργοστόλι

Τηλ. 2671360160

Fax: 2671022572

Email: dimarxos_arg@kefallonia.gov.gr

 

 

Αργοστόλι, 19-08-2020

 

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Ενημερώνει

 

Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος υποδέχθηκε στο γραφείο του το Γενικό Γραμματέα της ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ Κωνσταντίνο Σιάχο και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑΜΕΑ και Προπονητή της Ομάδας ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς  Χρόνη Πολίτση. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόξενος  Βίκτωρας Ρουχωτάς.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή  τη συνεργασία Δήμου – ΑΣΕΑ στα πλαίσια κοινής προετοιμασίας κλιμακίου ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ και ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» στις 21 με 30 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης παρουσιάστηκαν τρόποι  μελλοντικής συνεργασίας διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων για άτομα με αναπηρίες, σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο, με απώτερο σκοπό την προώθηση διαχρονικών αξιών όπως της ισότητας, της ευγενής άμιλλας και της δίκαιης προσβασιμότητας σε όλους.

 

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

 

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς