ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς δεν κάνει σεμινάρια δημόσιας διοίκησης, ούτε φιλοσοφεί…

21/07/2016
Νέα - Δελτία Τύπου >>

Αργοστόλι  20/ 07 /2016

Ενημερώνουμε την Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλλονιάς & Ιθάκης ότι ο Δήμος Κεφαλλονιάς δεν είναι αρμόδιος να οργανώνει σεμινάρια δημόσιας διοίκησης για πιθανούς ενδιαφερόμενους ή ερασιτέχνες κριτές των πάντων, οι οποίοι μην γνωρίζοντας τα στοιχειώδη περί διαδικασιών στην τοπική αυτοδιοίκηση, αναζητούν μανιωδώς απαντήσεις σε ερωτήματα δίχως νοηματική και μορφική ενότητα.

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς, με πράξεις, μάχεται κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και των τραγικών για το νησί της Κεφαλλονιάς πολιτικών της. Δεν φιλοσοφεί με υπαρξιακά ερωτήματα γιατί πολύ απλά δεν είναι πρακτικά και δεν προσφέρουν λύσεις στα προβλήματα των συμπολιτών μας.

Κι εν πάση περιπτώσει, δεν είναι δυνατόν ο Δήμος της Κεφαλλονιάς να ευθύνεται για την έλλειψη ενημέρωσης της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλλονιάς & Ιθάκης σχετικά με ζητήματα που αφορούν στο νησί μας. Για τις Κουτσουπιές, για παράδειγμα, ήδη από χθες έχει σταλεί απάντηση σε όλα  τα ΜΜΕ, ενώ για τον Πλατύ έγινε πλήρης ενημέρωση από τον Αναπληρωτή Δημάρχου στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της 18ης Ιουλίου.

Κατανοούμε παρ’ όλ’ αυτά, ότι τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί μας αισθάνονται δικαιολογημένα ενοχές λόγω των πολιτικών που ακολουθούν οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επιτίθενται κατά του Δήμου Κεφαλλονιάς. Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι ο εχθρός είναι η ίδια η Κυβέρνησή τους!

 

 

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς