ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Σχετικά με το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας KEFALONIAPRESS.GR, με τίτλο ‘’Καθαριότητα λιμένων, που λέει ο λόγος Θεόφιλε, ή έκθεση τρέιλερς;’’

24/08/2020
Νέα - Δελτία Τύπου >>

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 

ΑργοσΑργοστόλι, 21-08-2020

 

Όσον αφορά το από 20 Αυγούστου δημοσίευμα της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας KEFALONIAPRESS.GR, με τίτλο ‘’Καθαριότητα λιμένων, που λέει ο λόγος Θεόφιλε, ή έκθεση τρέιλερς;’’ θα θέλαμε να επισημάνουμε τα κάτωθι:

Το αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών στην περιοχή Λεγατάτων Ληξουρίου με την υπ΄ αριθμ. 21060/14.10.2008 Απόφαση Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κου Σπηλιωτόπουλου, έχει παραχωρηθεί στο Δήμο Παλλικής (νυν Δήμο Ληξουρίου) ο οποίος και είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα, ευπρέπεια και ευταξία αυτού.

Το Λιμενικό Ταμείο στους χώρους αρμοδιότητας του καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει ένα καθαρό και υγιές  περιβάλλον για τους δημότες. Σίγουρα μπορούμε καλύτερα και σίγουρα θα βελτιωθούμε. Όμως δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι η καθαριότητα δεν αποτελεί μονομερή ενέργεια. Είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και  ομαδικής δράσης στην οποία πρέπει να συμμετέχουμε όλοι.

Εμείς από την πλευρά μας, δεχόμαστε κάθε κριτική και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της κοινωνία μας. Όμως αυτό που δεν πρόκειται να επιτρέψουμε είναι η σκόπιμη παραπληροφόρηση των συμπολιτών μας.

Εκ του Γραφείου Πρόεδρου

 

 

 

 

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς