ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Σε συνέχεια της επερώτησης του Δημοτικού Σύμβουλου κ. Ιωάννη Λυκούδη που τέθηκε με θέμα: Ενέργειες του Δήμου Αργοστολίου για την διάνοιξη της οδού προς την παραλία «Κορώνι»

16/09/2021
Νέα - Δελτία Τύπου >>

 

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Π. Βαλλιάνου

Τ.Κ.: 28100 Αργοστόλι

Τηλ: 2671360159

e-mail: dimarxos_arg@argostoli.gov.gr

 

                  

Αργοστόλι, 16-09-2021

         Αριθμ. Πρωτ: 17396

       

 

 

Αξιότιμε Δημοτικέ Σύμβουλε κ. Ιωάννη Λυκούδη,

Σε συνέχεια της επερώτησης που θέσατε με θέμα «Ενέργειες του Δήμου Αργοστολίου για την διάνοιξη της οδού προς την παραλία «Κορώνι», θα θέλαμε να σας παραθέσουμε τα κατωτέρω:

Όπως γνωρίζετε από τη συμμετοχή σας ως νομικός παραστάτης στην εν λόγω υπόθεση επίκειται η συζήτηση αυτής στο αρμόδιο Δικαστήριο και ακολούθως η έκδοση δικαστικής απόφασης σύμφωνα με την αντικειμενική και αμερόληπτη κρίση του Δικαστηρίου.

Πρέπει δε να σημειωθεί ότι η επερώτηση σας αποτελεί εξαιρετική σύνοψη επιχειρηματικών σε βάρος του Δήμου, τα οποία προβάλλονται δημόσια διά του δικού σας στόματος και τον οποίο Δήμο έμμεσα εκπροσωπείτε ως πληρεξούσιος και αμειβόμενος δικηγόρος του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, ο οποίος ενάγεται με αυτήν του της ιδιότητα, γεγονός το οποίο δεοντολογικά θα επέβαλε την εξαίρεση σας από τη συζήτηση του θέματος.

Χάριν λοιπόν των συμφερόντων του Δήμου, για τα οποία δηλώνετε ανήσυχος και τους σεβασμού στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, στην απονομή της οποίας τυγχάνετε συλλειτουργός, το εν λόγω θέμα το οποίο εκκρεμεί ενώπιον των Δικαστηρίων δεν δύναται να τεθεί σε συζήτηση.

Μετά την έκδοση των αποφάσεων από τα αρμόδια δικαστήρια θα προβούμε σε εκτενή συζήτηση και για πράξεις και για παραλείψεις που επί σειρά ετών έλαβαν χώρα.

 

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου

 

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς