ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Συνάντηση Δήμαρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου με τον εκπρόσωπο του Δήμου Enghien – les Bains κ. Denis Grammatopoulo, μαζί με την καλλιτέχνη κα Laurence Alessandri

28/08/2021
Νέα - Δελτία Τύπου >>


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                 

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ        

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ                                  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ              

Πλατεία Βαλλιάνου

28100, Αργοστόλι                                                                  

Αργοστόλι, 27-08-2021

 

Δελτίο Τύπου

         

Σήμερα Παρασκευή 27 Αυγούστου, ο  Δήμαρχος Αργοστολίου  Θεόφιλος Μιχαλάτος συνάντησε  τον εκπρόσωπο του Δήμου Enghienles Bains κ. Denis Grammatopoulo μαζί  με την καλλιτέχνη κα Laurence Alessandri.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Α/Δήμαρχος Γεώργιος Τσιλιμιδός, ο Ειδικός Σύμβουλος Πολιτισμού Διονύσιος Φωκάς και η επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας στην Κεφαλλονιά  Emmanuelle Sinagra.

Οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν σε τρόπους προώθησης του νησιού μας στη Γαλλική Αγορά και ειδικότερα στο Δήμο Enghien – les Bains, μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων, ανταλλαγής μαθητών και  σπουδαστών. Οι Γάλλοι φιλοξενούμενοι  μας τόνισαν τα φιλικά αισθήματα που τρέφουν οι Γάλλοι για τους Έλληνες καθώς και στην επιθυμία τους για ενίσχυση των φιλικών δεσμών των δύο πόλεων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της μουσικής βραδιάς με τίτλο MEDITERRANEO TOUR  θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στην Πλατεία Βαλλιάνου.

 

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

 

 

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς