ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Τουριστική Επιτροπή με σεμινάριο από την GOOGLE

09/06/2016
Νέα - Δελτία Τύπου >>

Αργοστόλι 09/ 06 /2016

Αφιερωμένη στα Σεμινάρια «Grow Greek Tourism Online» από την Google ήταν η 8η Ανοικτή Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς χθες 08/06/2016.

Η κα Ελπίδα Ανδρικοπούλου και η κα Θεώνη Βασιλική Μπάλλα, Οnline Αdvisors, παρουσίασαν στα Μέλη και τους Φίλους της Επιτροπής, καθώς και σε Στέλεχη και Παράγοντες της Τουριστικής Βιομηχανίας του Νησιού , τα στοιχεία εκείνα, που μπορούν να συμβάλουν στην περαιτέρω επιτυχία – ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Τα στοιχεία και τα στατιστικά δεδομένα που προβλήθηκαν δεν ήταν τυχαία, καθώς εξήχθησαν μετά από έρευνα που έχει γίνει σε 100 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να πούμε πως το Grow Greek Tourism Online είναι μια πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ, με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία.

Οι συναντήσεις με Online Advisors είναι δωρεάν και η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου όφειλε να αφιερώσει χρόνο για να πληροφορηθούν πιο εμπεριστατωμένα οι Επαγγελματίες του Τουρισμού ότι για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους έχουν κι αυτήν την επιλογή.

Εκτός από συναντήσεις με Online Advisors, μέσω του Grow Greek Tourism Online, υπάρχει η δυνατότητα και για δωρεάν σεμινάρια, αλλά και για παροχή πιστοποίησης μέσω online πλατφόρμας. Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί περαιτέρω, μπορεί να το κάνει μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://greektourism.withgoogle.com

Τέλος, ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ευχαρίστησε τις Εισηγήτριες για την λεπτομερή παρουσίαση και όλους όσοι τίμησαν με την συμμετοχή τους τις Εργασίες της Συνεδρίασης.

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς