ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Υποδοχή Υπουργού του Γιβραλτάρ από τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς

11/06/2018
Νέα - Δελτία Τύπου >>

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                               Αργοστόλι , 09 Ιουνίου 2018

Νομός Κεφαλληνίας                                  

Δήμος Κεφαλλονιάς                            

                     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Θέμα : Υποδοχή Υπουργού του Γιβραλτάρ από τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς.

Με ιδιαίτερη τιμή, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, σήμερα το μεσημέρι, τον Υπουργό της Κυβέρνησης του Γιβραλτάρ κ. Gilbert Licudi, τον οποίο συνόδευε ο  Α/Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος.

Ο κ.Παρίσης προσέφερε την τιμητική πλακέτα του Δήμου στον κ. Licudi σε ένδειξη σεβασμού για την επίσκεψη του στο νησί μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Υπουργός διαχειρίζεται τα Χαρτοφυλάκια Τουρισμού, Εμπορίου, Εργασίας, Αεροπορίας και Ναυτιλίας και βρέθηκε στην Ελλάδα για την συμμετοχή του στα «Ποσειδώνια 2018» , όπου συμμετείχε επισήμως το Γιβραλτάρ.

Φυσικά ακολούθησε ευρεία σύσκεψη προεδρεύοντος του κ. Παρίση και συζητήθηκαν τα ανάλογα θέματα και οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ της Κεφαλλονιάς και του Γιβραλτάρ.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν το γεγονός της καταγωγής από το Ληξούρι (Οικογένεια Λυκούδη) του κ. Gilbert Licudi που ήταν και ο λόγος που επέλεξε να επισκεφθεί το νησί μας. Εξάλλου, ιδιαίτερη επικοινωνία είχε ο κ. Υπουργός και με τον Α/Δημαρχο κ. Διονύση Λυκούδη που ως μέλος της ίδιας οικογένειας ευχήθηκε στον τελευταίο το «καλοτάξιδο» για το νέο πλοίο «Αλεξάνδρα Λ.» , που σήμερα δρομολογήθηκε στις γραμμές του Ιονίου.

Τέλος, ακολούθησε γεύμα που παρέθεσε ο κ. Δήμαρχος προς τιμήν του κ. Υπουργού,  ο οποίος ευχαρίστησε τόσο για την τιμή της υποδοχής όσο και της εγκάρδιας φιλοξενίας.

 

Γραφείο Επικοινωνίας

 

 

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς