Πολιτική Προστασία kedike youreurope Συνπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Ερμής Διαύγεια Καλλικράτης Σύζευξις

vodafone

Drink

Drink

Αλκοόλ και ανήλικοι

EΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς                                              

Ελληνική Δημοκρατία
Χάρτης Κεφαλλονιάς
πατήστε για μεγέθυνση

Σας καλωσορίζουμε στη διαδικτυακή πύλη του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Από την 1η Ιανουαρίου 2011, όλο το νησί της Κεφαλλονιάς αποτελεί ένα ενιαίο Δήμο, ο οποίος προήλθε από τη συνένωση επτά (7) Δήμων και μίας (1) Κοινότητας.

Με συνολική έκταση 786 τετρ. χλμ και με μόνιμο πληθυσμό που ανέρχεται σε 35.590 (προσωρινά αποτελέσματα απογραφής 2011), ο Δήμος Κεφαλλονιάς αποτελεί τον τέταρτο σε μέγεθος νησιωτικό δήμο της χώρας. Με την πλούσια πολιτισμική του παράδοση, με την σπουδαία παρακαταθήκη του στις τέχνες και τα γράμματα, με την απείρου κάλλους ομορφιά του, με την παρθένα φύση του και κυρίως με το εγκάρδιο χαμόγελο των ανθρώπων του, το νησί της Κεφαλλονιάς αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου.

Με το Πρόγραμμα Καλλικράτης όλο το αυτοδιοικητικό τοπίο αναμορφώθηκε, και ένα νέο θεσμικό πλαίσιο ορίζει πλέον τη σύνθεση, τη λειτουργία και το μέγεθος των συλλογικών δημοτικών οργάνων, των δημοτικών υπηρεσιών, και των νομικών προσώπων του Δήμου.

Στόχος της νέας διαδικτυακής πύλης είναι να παράσχει τη μέγιστη επιτρεπτή πληροφόρηση και ενημέρωση των δημοτών, των κατοίκων και των επισκεπτών της Κεφαλλονιάς, για όλες τις δράσεις και αποφάσεις της δημοτικής αρχής, προσφέροντας παράλληλα μία πλούσια ύλη για την πολιτισμική, τουριστική και κοινωνική ταυτότητα του νησιού. Με σεβασμό στην χρηστή διοίκηση, στη διαφάνεια και στην άμεση ενημέρωση, αξιοποιούμε τα εργαλεία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, φέρνοντας τη δημοτική διοίκηση πιο κοντά στην κοινωνία.

Καλή πλοήγηση
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς
Αλέξανδρος Παρίσης

Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς