ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Χορήγηση δελτίων στους κληρωθέντες δικαιούχους προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας ΟΠΕΚΑ έτους 2021

06/07/2021
Νέα - Δελτία Τύπου >>

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         

Νομός Κεφαλληνίας                                                              Αργοστόλι, 06/07/2021

Δήμος Αργοστολίου

Διεύθυνση Κ.Ε.Π

Ταχ.Δ/νση:21ηςΜαΐου Αργοστόλι 28100 Τηλ.:26713-61000  e-maill: d.argostoliou@kep.gov.gr

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------       

             Χορήγηση δελτίων στους κληρωθέντες δικαιούχους προγραμμάτων

                                        Αγροτικής Εστίας ΟΠΕΚΑ έτους 2021

Οι κληρωθέντες δικαούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού-ιαματικού τουρισμού, εκδρομικού προγράμματος και θεάτρων, μπορούν να παραλαμβάνουν τα δελτία τους έως και 31/8/2021, από οποιοδήποτε ΚΕΠ .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης και από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikes-ypiresies/ (επιλογή: κληρωθέντες δικαιούχοι). Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση είναι αναρτημένοι οι κατάλογοι με τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις όλων των προγραμμάτων, προκειμένου να επιλέξουν την επιχείρηση εκείνη που επιθυμούν για την υλοποίηση της παροχής που κληρώθηκαν.

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι, πριν την προσέλευση στα ΚΕΠ για την παραλαβή των δελτίων τους, απαραιτήτως πρέπει να έχουν προβεί σε κράτηση δωματίου στο κατάλυμα επιλογής τους και να έχουν παραλάβει από το κατάλυμα την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ  (voucher). H κράτηση δωματίου σε κατάλυμα, μετά την παραλαβή voucher, μπορεί να γίνει και απευθείας από τον ίδιο τον δικαιούχο.

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν παροχής βιβλίων δεν λαμβάνουν  δελτία αγοράς βιβλίων από τα ΚΕΠ, αλλά πρέπει να προσέλθουν  έως και 28/9/2021 στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ  βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Δικαιολογητικά που προσκομίζονται στα ΚΕΠ:

       Αίτηση συμμετοχής δικαιούχου (εκτυπώνεται και στα ΚΕΠ)

       Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας

       Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που ο δικαιούχος αδυνατεί να παραλάβει το δελτίο του προσωπικά, μπορεί να ορίζει άλλο άτομο με εξουσιοδότηση και βεβαίωση της υπογραφής του από αρμόδια αρχή ή μέσω του govgr  https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-exousiodoteses

 Λειτουργία των (04) ΚΕΠ του Δ. Αργοστολίου από  Δευτέρα έως Παρασκευή   7.30 έως 15.00.

Εξυπηρέτηση μέσω ραντεβού:  Mέσω της πλατφόρμας εξυπηρέτησης φυσικών ραντεβού rantevou.kep.gov.gr ,  είτε  κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης

Εξυπηρέτηση χωρίς ραντεβού: Προσέρχονται στα ΚΕΠ πολίτες, με σειρά προτεραιότητας,  εφόσον προηγουμένως έχει διασταυρωθεί η δυνατότητα εισόδου τους βάσει των ισχυόντων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (αποφυγή συγχρωτισμού και προσέλευσης αδιακρίτως του συνόλου των πολιτών που προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού).

Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, τηρουμένων πάντα των μέτρων προστασίας και των κανόνων που ισχύουν για την προστασία της υγείας πολιτών  και υπαλλήλων, αλλά και μεταξύ των πολιτών που αναμένουν να εξυπηρετηθούν,  ( υποχρεωτική χρήση μάσκας,  ακόμα και σε εξωτερικό χώρο εφόσον παρατηρούνται ουρές και τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων κατ΄ ελάχιστο  1,5 μέτρου).

 

Tηλέφωνα και εμαιλ ΚΕΠ Δήμου Αργοστολίου:

ΚΕΠ 0428 Αργοστολίου: 26713-61000 - ΕΜΑΙΛ: d.argostoliou@kep.gov.gr

ΚΕΠ 0429 Λειβαθούς: 26713-61800 - EMAIΛ: d.leivathous@kep.gov.gr

ΚΕΠ 0550 Ελειού-Πρόννων: 26713-61630 - EMAIΛ: d.eleioupronon@kep.gov.gr

ΚΕΠ 0935 Ομαλών: 26710-86078 - EMAIΛ: k.omalon@kep.gov.gr

 

                                                                      Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  

 

 

                                                                     ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ   

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς