ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

11/08/2023
Νέα - Δελτία Τύπου >>

 

 

 

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Γραφείο Δημάρχου

Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Βαλλιάνου

Τ.Κ.: 28100

Τηλ: 2671360159

                  

 

                                                                                                        

 

 

                                                                                                                            Αργοστόλι, 11-08-2023

 

 

Καλησπέρα σας!

Αναχωρούμε σήμερα από το όμορφο νησί σας και αισθάνθηκα την ανάγκη να επικοινωνήσω για να σας συγχαρώ για την εικόνα και την κατάσταση που επικρατεί.

Επισκέπτομαι το νησί ανελλιπώς κάθε χρόνο τα τελευταία 30 χρόνια και έχω να πω πως φέτος η Κεφαλονιά ήταν στα καλύτερά της. Καθαρή, περιποιημένη, με την πλατεία ανακαινισμένη αλλά πλέον και την παραθαλάσσια περιοχή πολύ όμορφα διαμορφωμένη για επίσκεψη και περίπατο. Η μονοδρόμηση ήταν σωτήρια λύση και αποσυμφόρησε πολύ την κίνηση. Το κολυμβητήριο ανακαινισμένο είναι πολύ εντυπωσιακό όπως και ολόκληρη η πόλη του Αργοστολίου.

Οι παραλίες και οι θάλασσές σας πολύ καθαρές και πολύ φιλόξενες πάντα έχουν χώρο για τον επισκέπτη που δε θέλει να νοικιάσει ομπρέλα ή ξαπλώστρα.

Μπράβο σας που αγαπάτε τον τόπο σας και προσφέρετε στους επισκέπτες σας ένα τόσο όμορφο περιβάλλον να περάσουν τις διακοπές τους. Αυτό όμως που έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι που μεριμνάτε για τον κεφαλλονίτη και την κεφαλλονίτισσα, για την καθημερινότητά τους και την ποιότητα ζωής τους.

Εύχομαι να έχετε δύναμη να συνεχίσετε τα τόσα όμορφα που κάνετε για το νησί σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Φιλιώ Κελεσιάδη”

 

 

Με αφορμή το μήνυμα που μας έστειλε η κα Κελεσιάδη, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας, που καθημερινά συμβάλλουν τα μέγιστα, προκειμένου οι δημότες κι οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν ένα προσεγμένο και καθαρό περιβάλλον.

Θα ήθελα επίσης να τους ευχαριστήσω, γιατί παρά τις αντίξοες συνθήκες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, εργάζονται πάντα με ζήλο και συναίσθηση της ευθύνης, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στην τοπική μας κοινωνία.

«Ο μόνος τρόπος για να γίνει καλή δουλειά, είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις»

(Steve Jobs)

           

 

 Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

 

Επιστροφή στην κατηγορία
Δήμος Κεφαλλονιάς Δήμος Κεφαλλονιάς