ESPA

Νέα - Δελτία Τύπου

Ο Δήμος Αργοστολίου σας προσκαλεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από τις 7.00μ.μ. στην πλατεία Βαλλιάνου για να καλωσορίσουμε και επισήμως την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης μας

07/12/2023
Νέα - Δελτία Τύπου >>

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                 Αργοστόλι,07/12/2023

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ                                                                                   

ΔΗΜΟΣ   ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ                                

Τηλ: 2671029005                                                                                           

email: argostolitheatre@yahoo.gr

 

Έναρξη Εορταστικής Περιόδου

 

Ο Δήμος Αργοστολίου σας προσκαλεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από τις 7.00μ.μ. στην πλατεία Βαλλιάνου για να καλωσορίσουμε  και επισήμως την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης μας.

Το Αργοστόλι υποδέχεται την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα και με μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα σε ολόκληρη την πόλη.

Η Φιλαρμονική Δήμου Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας»,  με ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες νότες και μελωδίες, γεμίζει την πόλη με φως και χριστουγεννιάτικη λάμψη!

Η Παιδική Χορωδία και η Γυναικεία Χορωδία του Δήμου Αργοστολίου, τραγουδώντας γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες μας εύχονται Χρόνια Πολλά!

Οι μαθητές της σχολής χορού Ελισάβετ Λιβιεράτου μας εύχονται χορεύοντας Καλές Γιορτές με χορογραφίες των ημερών!

Στη συνέχεια καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το νεανικό κοινό και όχι µόνο...με το συγκρότημα ΕΝΟΡΑΣΙΣ, με πολύ κέφι και διασκέδαση, μια συνδιοργάνωση του Δήμου Αργοστολίου, με το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

        Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στην πλατεία Βαλλιάνου στο  Αργοστόλι, στέλνοντας μήνυμα ΧΑΡΑΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ, ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ.

 

 

Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Αργοστολίου